För nybörjare

Har du aldrig löst Rubiks kub tidigare men vill lära dig på ett enkelt sätt? Då har du kommit rätt! Under fliken "För nybörjare" finns allt du behöver för att lära dig!

 

På sidan "Så här löser du Rubiks kub!" som du hittar när du pekar på fliken "För nybörjare" kan du se på tre videoklipp som noga förklarar allt du behöver veta för att lära dig att lösa kuben. De tre videoklippen tar ca 45 minuter att se på totalt, men för att lära sig räcker det inte med att se på videoklippen, man måste öva själv också. Om du övar tillräckligt mycket på egen hand garanterar jag att du kommer kunna lösa kuben, om inte så får du pengarna tillbaka (vilka pengar?). Det är möjligt att lära sig lösa kuben på en timme, men för vissa kan det ta längre tid.

 

Efter att du sett de tre första delarna och lärt dig lösa kuben, kan du (om du inte är nöjd) lära dig att lösa kuben snabbare! Se först sidan "Så här löser du kuben snabbare!" under fliken "För nybörjare" och lär dig det som visas där. Om du sedan vill bli ännu snabbare kan du ta en titt på sidan "Så här blir du snabbast!" som finns under samma flik.

 

Kubskolan

Allt du behöver veta om Rubiks kub